Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2019. 06. 17. 12:36:19
LASHUS - Hozd ki a természetes szempillákból a legjobbat!

A brit LASHUS egy új, professzionális, megbízható szempilla márka, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát. Szempilla lifting termékekkel minden vendéged saját, természetes szempilláját tudod íveltebbé, látványosabbá varázsolni, anélkül, hogy építened kellene. 

2018. 12. 08. 18:19:56
Miért a wax:one?

A wax:one egy brit székhelyű és gyártású professzionális wax márka, amely a minőség és a prémium szolgáltatás elkötelezett híve. Professzionális felhasználókkal együtt fejlesztve, a csapat a márkanév mögött évtizedeken átívelő szépségipari tapasztalattal rendelkezik. 

A tudás és a szakértelem, valamint a régóta kialakított kapcsolat az innovatív és elismert brit gyártóinkkal lehetővé tette, hogy egy kivételes márkát alkossunk meg: ez a wax:one.

2018. 11. 19. 16:17:32
wax:one képzések

A wax:one strukturált oktatási programmal támogatja a kezdő és tapasztalt szakembereket egyaránt. 

2018. 11. 03. 13:01:53
Miből áll a wax:one rendszere?

A wax:one szívében egy egyszerű, nagyon hatékony szőrtelenítő rendszer van, mellyel a prémium minőségű összetevőknek és bizonyított formuláknak köszönhetően hosszan tartó, szuper sima eredményt és kényelmes kezelést érhetünk el.

Keresés