Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Így használd a wax:one termékeket

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 

wax:one eljárás egy egyszerű, lépésről lépésre elsajátítható módszeren alapul, melyek a prémium minőségű, kipróbált és letesztelt termékcsaláddal tökéletesen működnek. Ez biztosítja, hogy a szakember és a vendég számára egyaránt kellemes élmény legyen a waxolás, a vendég bőre pedig tökéletesen sima és bársonyos legyen.

wax:onekifejlesztésekor számunkra az volt a legfontosabb, hogy  

* Egyszerű, átlátható és könnyen érthető termékcsaládot hozzunk létre, mely a tudományon alapul. 

* Könnyen érthető és követhető technikai oktatásokat és folyamatos támogatást biztosítsunk vásárlóinknak, hogy magabiztosan és sikeresen használják termékeinket 

* Szinten tartsuk az egyes szolgáltatások anyagköltségeit, biztosítva a prémium terméket és a lehető legtöbb hasznot a szakembereknek. 

* A lehető legjobb minőségű összetevőket használjuk fel, a legjobb szőrtelenítési élmény és eredmény érdekében.

* A vendég kényelmesen érezze magát, így a velünk dolgozó szakemberek stabil, visszatérő vendégkört építhessenek, ezzel a saját üzletüket fejlesztve. 

 • wax:one alacsony hőmérsékleten használható, így kellemes érzés a vendégeidnek, sosem éreznek forróságot a bőrükön. 
 • wax:one egyik összetevője szintetikus gyanta, emiatt nagyon jól tapad a szőrszálakhoz és az anyag állaga egyöntetű (a melegítőben és szobahőmérsékleten is egységes, nem darabos). 
 • wax:one tökéletes megoldás az érzékenybőrű vendégeknek is. A termékcsalád nem tartalmaz gyantát (fenyőgyantát), számos olyan összetevőt (pl. glyceryl rosinate), melyek a hagyományos szőrtelenítő gyantákban megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb a bőrérzékenység, irritáció vagy allergia esélye. A wax:one így ideális megoldás lehet olyan vendégeknek is, akiknek a bőrén korábban nem kívánt bőrreakciók keletkeztek a gyantázástól. 
 • wax:one termékek viszkozitása alacsony, a hígabb állag teszi lehetővéa szuper vékony rétegben valófelvitelt még alacsony hőmérsékleten is. A híg gyanta egyenletesen terül és gyorsan, teljesen körülveszi még a legfinomabb szőrszálakat is, így alaposan, tőtől tépi ki őket. Így nincs beszakadt szőrszál, nincs benőtt szőrszál, gyors a szolgáltatás és a bőr tartósan sima marad. 

Hot Wax

Prémium wax, híg és egységes állagú, mely a leggyengébb, legfinomabb szőrszálakra is megfelelően tapad. Gyantamentes, alacsonyhőmérsékelten lehet vele dolgozni, tökéletes megoldás érzékeny bőrre és intim területekre.

Gyönyörű sötétkék, gyöngyházfényű csillogás – tökéletesen látszik a bőrőn, így biztosan minden szőrszálat és wax maradványt el tudsz távolítani a bőrről, mely használat után teljesen sima lesz.

 

 • Egyszerű, vékony, egyenletes felvitel
 • Csak ERRE AZ EGY waxra van szükséged minden érzékeny és intim terület kezeléshez  
 • Alacsony hőmérsékleten dolgozhatsz vele, nem irritálja a bőrt, így akár többször is felvihetsz waxot ugyanarra a területre, ha szükséges.
 • Használd együtt a többi wax:one termékkel – wax:one CLEAN (tisztítás) és wax:one SMOOTH (bőrpuhítás) szükséges az optimális eredmény és a vendég kényelme érdekében. 

wax:one Step-by-step - Hot Wax

Awax:oneHot Waxot bármilyen irányban felviheted a bőrre, a szőrszálak növekedési irányától függetlenül. A felvitel irányát az határozza meg, hogy hol van a legnagyobb szőrtelen felület. A felvitel spatulával történik úgy, hogy a spatulát úgy kell tartani, mint egy tollat és határozott nyomással szétoszlatod a waxot a szőrtelen terület irányába. Itt hagysz egy kis peremet, mellyel egyszerűen és kényelmesen lehúzhatod a waxot a bőrről.  

1. Tisztítsd meg a bőrt, használj wax:oneCLEAN-nel átitatott nedves vattalapocskát.

2. Gumikesztyűs kézzel vigyél fel wax:oneSMOOTH ápoló olajat az érintett területre és körülötte lévő bőrre, majd töröld le az esetleges maradékot száraz papírtörlővel. 

3. Vizsgáld meg a kezelendő területet, és döntsd el, hogy milyen irányban, merről fogsz dolgozni. Mindig a szőrtelen terület irányából kell lehúznod a felvitt waxot. 

4. Vegyél fel spatulával a területnek megfelelő mennyiségű wax:oneHot Waxot.***Fontos, hogy sose mártsd a waxba újra a spatulát***

5. Határozott nyomással vidd fel a waxot a szőrtelen terület irányába. Itt hagyj egy kis peremet, mellyel egyszerűen és kényelmesen lehúzhatod a waxot a bőrről.

6. A wax legyen a bőrön egyenletes vastagságú, a csík körvonala határozott, és a csík mérete legyen a lehúzáshoz megfelelő, hogy könnyen meg tudd fogni a szélét, és kényelmesen lehúzhasd a bőrről.

7. Nyugodtan vigyél fel egymás után több területre waxot, hogy gyorsabban tudj dolgozni. Praktikus arcon 2 helyre, hónalj és bikini waxolás esetén akár 4 területre egyszerre felvinni a waxot.

8. Feszítsd ki a vendég bőrét amennyire csak tudod a lehető legközelebb a wax széléhez, ahonnan lefogod húzni a waxot. Jól ragadd meg a wax szélét és határozott mozdulattal tépd le a felvitt waxot a bőrről a test vonalát követve, azzal párhuzamosan. Ne felfelé tépd le a waxot, úgy beszakadhatnak a szőrszálak.

9. Ismételd meg a fenti lépéseket, hogy a teljes terület szőrtelen legyen. Ismételd meg a wax:one SMOOTH felvitelét a kezelés alatt, ha szükséges.

10. Gumikesztyűs kézzel ismét vigyél fel wax:one SMOOTH ápoló olajat a waxolást követően.

wax:one Hot Waxot használhatod arcra, hónaljra, minden intim területre, mellkasra vagy hátra is. Tökéletes minden bőrtípusra. 

STRIP WAX 

Prémium, zselés állagú lehúzócsíkkal használható wax. A wax:one strip wax rendkívül jól tapad, mégsem hagy ragacsos maradékot a vendég bőrén. 

 • Egyszerű, vékony, egyenletes és gazdaságos felvitel
 • Csak EGYETLEN waxra van szükséged minden lehúzócsíkkal waxolt területre
 • Nem ragad tőle a bőr
 • Tökéletes kar, láb, mellkas és hát waxolásra
 • Használható minden bőrtípus esetén
 • A hőálló műanyag tartót egyenesen a melegítőbe helyezheted

wax:one Step by step - Strip Wax

wax:oneStrip waxot spatulával kell felvinni a szőr növekedésével megegyező irányban. A spatulát az élére állítva használd és 45 fokos szöget zárjon be a bőrrel anyagfelvitel közben.  Lehúzócsíkkal távolítsd el a wax:one Strip waxot a bőrről. 

1. Tisztítsd meg a bőrt, használj wax:one CLEAN-nel átitatott vattalapocskát, majd töröld le az esetleges maradékot száraz papírtörlővel. 

(Fontos, hogy wax:one SMOOTH nem szükséges, ha strip waxot használsz, kivéve, ha a kezelendő bőrfelület extrém száraz.)

2. Vegyél fel spatulával a területnek megfelelő mennyiségű wax:one Strip Waxot. ***Fontos, hogy sose mártsd a waxba újra a spatulát***

3. Határozott nyomással vidd fel a waxot az első kezelendő területre, nagyon vékonyan. Ahová már felvitted az anyagot, oda ne menj vissza újra a spatulával.

4. Egyszerre egy területre vidd fel a waxot. Így a wax nem hűl le és teljesen el tudod majd távolítani a bőrről. 

5. Csíkkal való lehúzás előtt feszítsd ki a vendég bőrét azon a területen, ahonnan eltávolítod a szőrt. Határozott mozdulattal távolítsd el a lehúzócsíkot a bőrről. 

6. A testtel párhuzamosan húzd le a csíkot, ne felfelé. 

7. Ha kisebb területekről távolítod el a waxot a lehúzócsíkkal, akkor a vendégnek kellemesebb érzés lesz a waxolás, te pedig hatékonyabban tudod eltávolítani a szőrt. Ha túl nagy területről húzod le a waxot egyben, akkor beszakadhatnak a szőrszálak, könnyebben megsérülhet a bőr és szükségtelenül kellemetlen lesz a kezelés a vendég számára. 

8. Ismételd a fenti lépéseket, míg a kezelendő terület szőrtelen lesz. 

9. Gumikesztyűs kézzel vigyél fel wax:one SMOOTH ápoló olajat a waxolást követően.

wax:one CLEAN, wax:one SMOOTH, wax:one CARE

 

CLEAN 

wax:one CLEAN zselé teafaolajat tartalmaz, mely antibakteriális és fertőtlenítő hatásáról ismert. A wax:one CLEAN előkészíti a bőrt minden wax:one kezelés előtt, eltávolítja a zsírokat és olajokat, baktériumokat, izzadtságot, sminket, krémet és szennyeződéseket a bőr felületéről. 

 HASZNÁLATA:

 • Enyhén nedvesíts be egy vattalapocskát.
 • Vigyél fel kis mennyiségű wax:one CLEAN-t a vattalapocskára 
 • Vidd fel a wax:one CLEAN-t a kezelendő bőrfelületre 

SMOOTH

wax:one SMOOTH használható waxolás előtt és waxolást követően is, hogy védje és ápolja a bőrt, maximális kényelmet és a legkellemesebb wax élményt biztosítva a vendégnek. Ha waxolás előtt használod a wax:one SMOOTH-t, akkor védőréteget képez a bőrőn, ugyanakkor a szőrszálakat teljesen el tudod majd távolítani a wax használatával. Így nem szakadnak be szőrszálak és nem sérül a bőr. Ha waxolás után használod a wax:one SMOOTH-t, akkor az aloe vera és levendulaolajtartalma nyugtatja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatása van. A sima és ápolt bőr puha lesz. Csökkenti, illetve megakadályozza a kipirosodást és más kellemetlen bőrreakciókat az érzékenyebb bőrű vendégeknél. 

 • Több célra használható, könnyű, waxolás előtti és utáni olaj. 
 • Vékonyan kell felvinni gumikesztyűs kézzel wax:one Hot Wax használata előtt, közben vagy után, és wax:one Strip Wax használata után.

CARE  

Gyengéd és nyugtató hatású, gyulladáscsökkentő megoldás a szőrbenövés megakadályozására és kezelésre.  A wax:one CARE szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, melyek hámlasztó hatásúak. A bőr hámlása ezeknek az anyagoknak a hatására felgyorsul, az eltömődött pórusok kitisztulnak és a hatóanyagok semlegesítik a baktériumok káros hatásait és megakadályozzák a pórusok ismételt eltömődését. A wax:one CARE-t a vendégeknek otthon is érdemes használnia waxolás előtt és azt követően egyaránt.  

 • Tökéletes termék továbbértékesítésre a vendégeknek otthoni használatra
 • Megakadályozza és kezeli a szőrbenövéseket
 • Szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, melyek hámlasztják a bőrt
 • Aloe vera tartalma nyugtatja és ápolja a bőrt

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Nail Lounge kft.

1066 Budapest, Ó utca 6.

+36 70 424 6245

wax@waxone.hu 

Keresés