Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LASHUS - Hozd ki a természetes szempillákból a legjobbat!

LASHUS - Hozd ki a természetes szempillákból a legjobbat!

A brit LASHUS egy új, professzionális, megbízható szempilla márka, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát. Szempilla lifting termékekkel minden vendéged saját, természetes szempilláját tudod íveltebbé, látványosabbá varázsolni, anélkül, hogy építened kellene. 

A LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet! A természetes szempillákat már a tövektől emeli, így ad extra tartást és hosszúságot. A kezelés befejezéséhez használható intenzív kékesfekete festék megadja a kezelésnek az extra LASHUS hatást.

A LASHUS büszke az egyedülállóan kifejlesztett, gyengéd formulára. Lecsökkentette az adalékanyagok számát, így nem kell aggódnod, hogy szempillát megviseli a kezelés - a LASHUS kezelés a szempillák egészségét megőrizve hosszabbít, dúsít, így a tekintet varázslatos lesz.

Ha kozmetikusként téged is érdekel a kezelés, a termékek, gyere el bemutatóink egyikére, hogy lásd, hogyan is működik és mennyire látványos!
http://wow.lashus.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: lashus

Keresés