Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért a wax:one?

Miért a wax:one?

A wax:one egy brit székhelyű és gyártású professzionális wax márka, amely a minőség és a prémium szolgáltatás elkötelezett híve. Professzionális felhasználókkal együtt fejlesztve, a csapat a márkanév mögött évtizedeken átívelő szépségipari tapasztalattal rendelkezik. 

A tudás és a szakértelem, valamint a régóta kialakított kapcsolat az innovatív és elismert brit gyártóinkkal lehetővé tette, hogy egy kivételes márkát alkossunk meg: ez a wax:one.

 

Miért a wax:one?

Azért, mert

  • egyszerű megoldás: egy hot wax és egy stip wax. Két egyszerű út minden szőrtípus hihetetlen gyors eltávolítására. Nincs szükség többféle wax használatára!
  • prémium minőség: nagyszerű tapadás, gyorsan és egyenletesen olvad, a wax megtartja az állagát anélkül, hogy szemcséssé, darabosság válna.
  • gyors és hatékony: szuper gyorsan olvad és szuper gyorsan felkenhető, a wax oér másodperc alatt felvihető, így csökkentve a kezelés időtartamát.
  • gazdaságos és hatékony: nagyon vékony rétegben kell felvinni, így nemcsak kevesebb anyagot használsz, de sokkal hatékonyabb is a kezelés, mivel a szőr tövére tapad, ami tiszta és kényelmes eltávolítást eredményez.
  • rugalmas: a wax követi a test vonalát és nem válik törékennyé, így csökkenti a szőrbenövés kockázatát és sokkal kellemesebb élményt biztosít.
  • érzékeny bőrön is használható: az alacsony munkahőmérséklet és a gyanta mentes összetétel miatt kiváló választás az érzékeny bőrű vendégek számára.

Tarts velünk wax:one képzéseink egyikén, hogy te is megtapasztald mindezt és oktatóink segítségével elsajátítsd a termékek megfelelő használatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: wax_one

Keresés